onsdag 30 oktober 2013

Åkpåsar

Det är en jädra djungel, det här med åkpåsar till barnvagn. Jag köpte en i Ullared innan lille E föddes, kompisen jag var där med rekommenderade den varmt. Den funkade fint i vagnens liggdel, men nu i sittdelen märks det vilken billig skit det är. (Allt som är billigt är inte skit, men just den här är det). Den är för bred och det kan den ju inte hjälpa (vår vagn är ganska smal). Problemet är att den är för stel. Den är inte följsam överhuvudtaget och istället för att följa vagnens och Elis form så står den upp. Han ligger som i en liten tunnel. Inte gosigt alls, för det första. Väldigt opraktiskt, för det andra. Till exempel så sluter inte regnskyddet tätt längre och det regnar in på Elis. Inte så mysigt. 

Och så är den alldeles för varm. Det borde ju inte vara något problem, men den reglerar inte värmen alls, han svettas som en gris (konstigt uttryck egentligen) av materialet och det är ju inte så bra. Blir det däremot riktigt kallt så kommer han inte att kunna hålla värmen, eftersom åkpåsen släpper in så mycket luft.

Så nu undrar jag om någon har ett bra tips på en åkpåse som funkar i Bugaboo Cameleon. Förutom Bugaboos egna då. Vi är inte stenrika för tillfället, så den får helst inte kosta mer än 1000 kr.

Finns det någon där ute som kan hjälpa oss? Snälla?


Ni ser! Den ser nästan ut att sväva ovanför vagnen.
 

Tuben. Den stackars elefanten måste hänga sig i snabeln för att kunna se ut. Sitter han "på botten" ser man bara hans hjässa... Så kan vi ju inte ha det!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar