onsdag 26 september 2012

Lite busy...

Ojojoj. Det händer grejer här, må ni tro! Ja, det händer så mycket att jag knappt ens hinner läsa bloggar på kvällarna. Jag går ju i och för sig fortfarande och lägger mig vid åttatiden på kvällarna, så det lämnar inte så mycket tid över till annat, men ändå!

Vad är det då som händer, undrar du nu. Jo. Vi har hittat oss ett radhus som vi hjärtans gärna vill ha. Bra område, bra pris, fult kök, men det kan vi leva med. Precis lagom stort för oss och med både skog och öppna fält runt knuten.

Så vi har satt igång med säljprocessen av vår lägenhet, fått den värderad (ganska hög värdering, till vår stora glädje) och skaffat lånelöfte. Imorgon är det visning och så en till på måndag och sen är det dags att börja buda.

Vi tänker som så att även om vi inte vinner budgivningen så säljer vi lägenheten ändå. Det dyker upp nånting annat, nu vet vi ju vad vi vill ha.
På ett eller annat sätt löser det sig. Här kan vi inte bo kvar, det är för mycket backar och trappor, jag blir helt utmattad bara av att gå hem från bussen. Jag verkar vara en sån där som får rejäl mage ganska snabbt och det blir jobbigare och jobbigare att bo här uppe på berget. Dags att dra vidare.

Så vi sätter oss i båten och åker med, varthän den än må ta oss!

6 kommentarer:

  1. Härligt..här vilar inga ångestnojjor med att flytta inte:) Hoppas, hoppas ni får hejdlöst med pengar för the flat o dessutom vinner budgivningen. Kram!!

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni har ert gjort! Det är inte så mycket ångest här heller, det var mest innan vi bestämde oss. Nu kör vi bara på och ser vartåt det barkar :) Kram!

    SvaraRadera
  3. Åh så mysigt det ser ut! Jag håller tummarna för att ni gillar det och att det blir ert! Tänk bara positiva tankar så kommer det gå vägen :)
    Åh vill se din mage :)
    Stor kramis Åsa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack goa rara du! Här hålls också tummar och tår.

      Nu är vi i din stad, ska precis ner och äta frukost. Tänkte anlägga en liten rapport sedan, kanhända det slinker med en magbild då (med kläder på!).

      Stor kram!

      Radera
  4. Åh vilket fint!!! Var ligger det?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, det var framförallt trivsamt och köket är bättre i verkligheten. Det var mycket folk på visningen, så vi får väl se hur det går...

      Det ligger i Partille, väldigt otippat, vi har aldrig sett det som ett alternativ innan, men nu känns det plötsligt perfekt. Hm.
      Blir det vårt blir väl bebisen en riktig Partille-Johnny, med instoppade brallor och allt!

      Kram!

      Radera