onsdag 29 augusti 2012

... och efter.

Det blev kanske inte precis så fint som jag tänkt, men bättre än innan i alla fall.

Jag var hos psykologen förut idag, det känns bra med henne nu. Vi skavde lite på varandra i början, men nu har vi en fin relation och jag tycker mycket om henne. Mitt största stressproblem just nu (igen) är ju huvudvärken. När jag inte vet när den kommer att gå över och när det känns som om huvudet ska sprängas så blir jag stressad, eftersom jag inte fungerar normalt. Och huvudvärken kommer ju för att jag är stressad (även om jag faktiskt känner mig ganska lugn på jobbet och så, välplanerade lektioner, motiverade elever). En ond cirkel, kan man säga.

Jag är rätt säker på att det är delvis muskulärt och min PT (wohoo) har gjort ett gymprogram åt mig, men så var det ju det här med graviditeten. Och tröttheten. Och flåsigheten! Jag kan knappt gå uppför trapporna längre och vi bor på tredje våningen utan hiss.
Psykologen sa till mig att ta det lugnt och det tänker jag göra. När jag piggnar till ska jag träna. Tills dess promenerar jag.

Här kommer mina nya små blommor. Lite färggladare än brungult.

1 kommentar:

  1. Underbara före bilder..haha, fast ännu mer underbara efterbilder sp klart, inget är så upplyftande att få slänga de där relikerna som plötsligt givit upp. Maken säger att bara vi är färdiga här så kan du köpa blommor....pust. 3 veckor till innan möblerna kommer...kram =)

    SvaraRadera